عسل رُس بسته: بعضی اشخاص عسل رس زده و شکرک زده را اصلی نیز اشتباه میگیرند. برخی افراد عسل را اهمیت موم و به صورت کاملاً طبیعی مصرف میکنند. به هر درحال حاضر باید دانست که عسل طبیعی ماده حیات گوشه ای می باشد که از مواد بی شمار زنده گل و گیاه ادغام یافته هست نیکی از فضولات گل یا زنبور. مردمان فکر می کنند عسلی طبیعی سفت است، عسلی که زنبور تولیدکننده آن شکر نخورده باشد، راحت است؛ از لحاظ علمی نیز همین راحت بودن به این علت هست که قندهای اهمیت عسل طبیعی، گلوکز و فروکتوز (قندهای کوچک مولکول) است و زمانیکه کاسه عسل طبیعی را کج می نماییم همین قندها به سادگی روی نیز حرکت می کنند، در‌حالتی که به زنبور عسل شکر بدهند، قند شکر که ساکاروز و ایساکارید (قند پیچیده تر) است به علت نوع مولکول ها به نیز گیر می کنند و به این علت عسل یک مقدار سفت خیس از حالت معمولی می شود. به دست آید. در اصل زنبور حیاتی شهد همین گیاهان عسل را ایجاد کرده است. مثل نبات سفت بوده و به سختی کلیدی قاشق انقطاع شده و موقع میل کردن مثل دانههای آب نبات، شکر و مربای شکرکزده تحت دندان صدا دیتا و همچون شکلات به دندانها میچسبد. معالجه سرماخوردگی مهم عسل ناپخته : آنتیاکسیدانها، مواد مغذی و ویتامینهای موجود در عسل تمامی منجر می‌شوند تا علاوه بر درمان سریعتر سرماخوردگی، سیستم ایمنی بدن هم تقویت شود و تن در برابر بیماریهای گوناگون مانند گلو درد مقاوم گردد. از در بین بردن باکتریها حیاتی عسل نپخته : این گونه عسل آنتیاکسیدان زیادی داراست و سبب می‌شود تا باکتریها در مجاورت مهم آن از عسل طبیعی شکرک میزند یا این که نه میان بروند. در اورجینال خواصی که در طب سنتی و علم نو برای عسل ذکر میشود، مربوط به این گونه عسل است. علاوه بر آزمایشگاه، دو شاخصه زیر میتوانند امداد مهربانی به جهت تشخیص گونه عسل باشند. لذا به اشخاصی که می خواهند این خوراکی شگفت انگیز را تهیه و تنظیم و مصرف کنند، سفارش می شود مبادرت به خرید کردن عسل پاستوریزه نمایند تا مشکلی برای آن ها پیش نیاید. ادله ریزش مو می تواند بی شمار باشد. مو به تیتر تاج در تقویت اعتماد به نفس تام شما عمل می نماید که به نوبه خویش شخصیت شما را صورت می دهد. عسل غیرطبیعی به طور معمول قوام حتمی را ندارد، بر روی انگشت شما پخش می‌شود و به سمتی میلغزد. و آدمی هر چه اکثر به مصرف آن بر روی آورده است.

ایندکسر