سدیم لوریل سولفات: ساختار ، کاربردها ، خصوصیات – علوم پایه – 2022

سدیم لوریل سولفات ( Sodium Lauryle Sulfate ) غیرمایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکارمی رودوجزو مواد نخستین آرایشی و داروئی است. سدیم لوریل سولفات دراکثر مواد تجاری شویندهها مثل مایع ظرفشوئی و پاک کنندههای صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا این که غیرمایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزء مواد اولیه آرایشی و داروئی است. سدیم لوریل سولفات ( Sodium Lauryle Sulfate ) دراکثر مواد تجاری شوینده ها نظیر مایع ظرفشوئی وپاک کنندههای صنعتی و در بیش از ۹۰ ٪ مواد بهداشتی وپاک کننده بدن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به رخ مایع بکار می رود. سدیم لوریل سولفات ( Sodium Lauryle Sulfate ) ، سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS با فرمول NaC12H25SO4 یا ﺳﺪﯾﻢ دودﺳﯿﻞ ﺳﻮﻟﻔﺎت SDS یا ماده نزدیک به آن، سولفات لوریت سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم ( سدیم لوریل اتر سولفات ) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES ، راﯾﺠﺘﺮﯾﻦ ﺳﻮﻟﻔﺎتهای ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎل آنیونی ( مواد فعال سطحی آنیونی )از پاک کنندههای سنتزی اهمیت قدرت زیاد و جزو سورفاکتنتها ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. SLS یک سورفکتانت آنیونی می باشد که در محصولات خانگی مثل خمیر دندان، شامپو، فوم های تصحیح و حمام به برهان اثر غلیظ کننده و توانایی آن در ایجاد کف استعمال می شود. به همین ترتیب این ماده به تولید عمل کف در خمیر دندان یاری می کند و همچنین به حذف ذرات طعام از دندان امداد می کند. به جهت انجام این کار ، سر یا بخش آب دوست OSO3- در تماس اهمیت آب و چسب یا این که نصیب آبگریز C قرار می گیرد11ح23CH2- در درون روغن یا این که چربی قرار دارد. پیشنهاد می شود که از شامپو هایی که همین ماده را در برد دارااست مضاعف استفاده نکنید زیرا منجر می شود پوست تحریک می شود و در سرانجام پوست شروع به گرفتن وضعیت کم آبی می شود. پلی استایرن چیست و چه کاربردی دارد؟ برای محافظت از خودمان در برابرSLS چه کنیم؟ تگزاپون یکی از مشتقات مخلوط روغن نارگیل ارزان ارزش و پالم است. پس از آن آمیلاز، نشاسته را که نوعی کربوهیدرات هست می شکند و بعد لیپاز که باعث شکستن چربی ها و روغن ها می شامپو بدون سدیم لوریل سولفات ایرانی گردد. صابون از واکنش یک قلیا – معمولا سود – حساس روغن های مختلف به دست می آید.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum html nullednulled themes