در روایات استفاده از سویق فراوان پیشنهاد شده درباره سویق آمده: انما فعالیت بالوحی؛ سویق به سفارش وحی صحیح شده است. همگی همین انواع، طبع را مهار می کند، قی و دلشوره ای را که از صفرا زاده می شود، از میان می برد، رطوبت معده را خشک می نماید امام راست گو (ع) می فرمایند: اسقیه السویق والسکر فإنه ینبت اللحم ویشد العظم؛ به او (کودک) سویق با شکر بده، چون گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند. مهمترین خاصیت سویق معالجه ضعف و پوکی استخوان است. همین سویق نه تنها برای کودکان، بلکه به جهت تمامی سنین مناسب بوده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند. مصرف سویق نخود هم سبب تقویت عمومی تن و تقویت نیروی جنسی می گردد و به برطرف کردن ضعف کمد و تسکین دردهای استخوان کمک میکند. پیشنهاد به مصرف سویق از امامان و پیامبران داستان شده و در زمان های قبلی زیاد از آن استعمال سویق جو دوسر می شده است. به این دلیل، بعضا از سویق ها را براساس ویژگی مصرف کننده یا خاصیتشان اسم گذاری می کنند. در همین نحوه آرد سبوس دار غلات تفت داده می شود و به شیوه خاصی فرآوری می گردد. نکته: روش تهیه و تنظیم سویق برنج نظیر سویق گندم و جو یار سبوس می باشد. طریق مصرف سویق گندم اهمیت دقت به ذائقه هر فرد می تواند مختلف سویق پروتئین باشد. ☄️ به صورت مخلوط؛ اساسی غذاهای دیگر مثل سوپ، حریره بادام، خورشت. ☄️ به شکل فرنی؛ مخلوط اصلی آب جوش و پاره ای عسل یا این که سه شیره (چون سویق کاملا پخته شده می باشد نیاز به پختن مجدد نداره). از آنجا که سبوس کاهش نیاز به حرارت دارااست و زود می سوزد خوب تر می باشد انقطاع تفت داده شود و نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی می باشد که جذب بدن نمی شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن منجر شود که بدن بتواند از آن استعمال کند. در خرید کردن هر نوع صویقی دقت کنید به آن نیاز دارید یا خیر.

ایندکسر