[ad_1]

آلرژی های غذایی یک مشکل بزرگ است. حدود 7٪ کودکان و 2٪ بزرگسالان در ایالات متحده از نوعی آلرژی غذایی رنج می برند. هر سال هزینه این آلرژی ها 25 میلیارد دلار در مراقبت های بهداشتی است. پس از آن زمان در مدرسه یا محل کار از دست می رود. و خطر عوارض جدی ، حتی مرگ وجود دارد.

یافتن راه هایی برای کاهش رنج ناشی از آلرژی غذایی بسیار مهم است. شرکت های فرآوری مواد غذایی در حال حاضر تلاش زیادی در زمینه برچسب گذاری محصولات می کنند تا افراد بتوانند از مواردی که به آنها حساسیت دارند خودداری کنند. اما اگر بتوانیم بهتر عمل کنیم چه می کنیم؟ چه می شد اگر می توانستیم از غذاهایی که دوست داریم لذت ببریم بدون اینکه نگران باشیم که باعث بحران سلامتی می شوند؟

این محور کار الیوت هرمان است. هرمان زندگی حرفه ای خود را صرف بررسی اینكه چرا گیاهان باعث بروز واکنشهای آلرژیك می شوند و چگونگی كاهش احتمال بروز آنها می شود. هرمان یکی از اعضای انجمن علوم زراعی آمریکا است و اخیراً کارهای خود را در نشست سالانه مجازی ASA-CSSA-SSSA 2020 ارائه داده است.

هرمان گفت: “آلرژی های غذایی یک مشکل مهم در جامعه است. با تغییر در غذا و معالجه افراد حساس ، این امر می تواند با بهبود زندگی آنها و تحت تأثیر قرار دادن هزینه های کلی پزشکی در ایالات متحده کاهش یابد.”

هرمان به ویژه روی سویا تمرکز دارد. آلرژی سویا به خصوص کودکان و نوزادان را تحت تأثیر قرار می دهد. و از آنجا که محصولات سویا مانند کره و پروتئین در غذاهای بی شماری مورد استفاده قرار می گیرد ، لذا پرهیز از آن دشوار است.

هرمان در اوایل کار خود ، پروتئین تولید شده توسط سویا را کشف کرد که مسئول بیشتر آلرژی های سویا است. وی اکنون کار خود را وقف فهمیدن دلیل تشدید این پروتئین و چگونگی کاهش آن در برداشت کرده است.

برای این منظور ، او به مدل های حیوانی روی می آورد. خوک ها گاهی حساسیت سویا دارند ، بسیار شبیه به انسان است. هرمان با یک تیم تحقیقاتی کار می کند که خوکهایی را پرورش می دهد که به سویا بسیار حساس هستند. آزمایش فرهنگ های جدید بر روی کودکان مبتلا به آلرژی امکان پذیر نیست. اما می توان از این خوک ها استفاده کرد تا ببینیم پرورش دهندگان در حذف پروتئین های آلرژی زا از دانه های سویا چقدر خوب عمل کرده اند.

این شاهکاری است که هرمان نه یک بار ، بلکه دو بار انجام داده است. هرمان پیش از این برای تولید یک سری سویا که قادر به تولید بیشترین حساسیت پروتئین نیست با DuPont همکاری کرد.

آنها این خط سویا را با استفاده از مهندسی ژنتیک ساخته اند. این سویای جدید ارگانیسم اصلاح شده ژنتیکی (GMO) بود و تقاضای سویای غیر GMO بدون پروتئین آلرژی زا وجود داشت.

بنابراین هرمان به صفحه نقاشی برگشت. او در حال کار با همکارانش برای یافتن خطی از مجموعه ملی سویا (USDA) وزارت کشاورزی ایالات متحده است که به طور طبیعی پروتئین آلرژن تولید نمی کند. این بدان معنی است که هیچ مهندسی ژنتیکی مورد نیاز نخواهد بود. آنها سپس با عبور از این دانه سویا با دانه های سویا که بیشتر رشد می کنند ، یک سویا جدید و مولد با حساسیت آلرژیک کاهش یافته ایجاد می کنند.

هرمان می گوید: “این سویای جدید به عنوان یک نمونه اولیه با آلرژی کم طراحی شده است که به عنوان یک خط معمولی بدون GMO برای کاهش واکنش آلرژیک مصرف کنندگان آزمایش می شود.”

اکنون می توان از خوک های حساسیت بالا برای بررسی اینکه آیا این دانه های سویا با حساسیت کم به اندازه کافی برای افراد آلرژیک ایمن است استفاده کرد. این فقط برای افراد آلرژیک که می خواهند با خیال راحت محصولات بیشتری را از فروشگاه مواد غذایی بخورند خوب نخواهد بود. همچنین برای حیوانات خبر خوبی خواهد بود.

از آنجا که خوک ها اغلب از سویا تغذیه می شوند ، سویا با ماده حساسیت زای کم می تواند پاسخ آلرژیک خود را کاهش دهد. واکنش های آلرژیک به سویا نیز در سگ ها شیوع بالایی دارد که در بعضی از غذاهای سگ استفاده می شود. بنابراین کاهش حساسیت زایی فرهنگ برای بهترین دوست انسان خوب است.

هرمان می گوید: “غذا از زمان های بسیار قدیم به عنوان یک دارو شناخته شده است. با کاهش آلرژن های سویا ، امیدواریم که بتوانیم نتایج پزشکی مثبتی را برای انسان و حیوانات به همراه داشته باشیم.”

الیوت هرمان استاد علوم گیاهی و موسسه Bio5 در دانشگاه آریزونا است. بودجه این کار توسط شورای سویا و انستیتوی ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده تأمین شد.

تاریخچه تاریخ:

مواد تهیه شده توسط انجمن زراعت آمریکا. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.

[ad_2]

منبع: packge-news.ir