ژنوم جدید گندم و جو برای کمک به تغذیه جهان – ScienceDaily


همکاری تحقیقاتی بین المللی با مشارکت دانشمندان از م Instituteسسه تحقیقاتی وایت در دانشگاه آدلاید ، تغییرات ژنتیکی جدیدی را در گندم و جو ایجاد کرده است – انگیزه اصلی برای تلاش های جهانی برای رشد سودآورتر انواع گندم و جو.

محققان پروژه 10+ ژنوم گندم ، به رهبری پروفسور کورتیس پوزنیاک (دانشگاه ساسکاچوان ، کانادا) و کنسرسیوم بین المللی تعیین توالی ژن جو ، به رهبری پروفسور نیلز استین (موسسه لایب نیتس برای ژنتیک گیاهی و تحقیقات گیاهی) ، آلمان) ، مجموعه ای از ژنومهای دو غلات را که امروز در ژورنال منتشر شده است توالی داد طبیعت. آنها می گویند با این کار درهای نسل بعدی گندم و جو باز می شود.

کن چالمرز ، دانشیار دانشگاه آدلاید ، که به همراه همکارش در زمینه کشاورزی ، غذا و مواد غذایی گفت: “گندم و جو از محصولات عمده غذایی در سراسر جهان است ، اما تولید آنها برای تأمین نیازهای غذایی آینده باید به طرز چشمگیری افزایش یابد.” استاد شراب پیتر پیتر لنگریج ، مطالعه را در آدلاید رهبری کرد. “تخمین زده می شود که تولید گندم به تنهایی باید بیش از 50٪ از سطح فعلی تا سال 2050 افزایش یابد تا جمعیت در حال رشد جهان را تأمین کند.” پروفسور چنگدائو لی از دانشگاه مورداک نیز نقشی اساسی در م Australianلفه استرالیایی دنباله جو داشت.

مطالعه امروز دانشمندان را به باز کردن کل مجموعه ژن ها – یا ژنوم های پان – گندم و جو نزدیک می کند. با درک کامل تنوع ژنتیکی در این غلات ، محققان و پرورش دهندگان ابزار لازم را برای تحقق تولید افزایش یافته جهانی لازم خواهند داشت.

پروفسور لنگریج گفت: “پیشرفت در ژنومیک سرعت تولید مثل و بهبود عملکرد و کیفیت محصول از جمله برنج و ذرت را تسریع کرده است ، اما تلاش های مشابه در گندم و جو چالش برانگیزتر بوده است.” “این عمدتا به دلیل اندازه و پیچیدگی ژنوم آنها ، دانش محدود ما در مورد کنترل ژن های اصلی در عملکرد و کمبود داده های مونتاژ ژنوم برای چندین خط مورد علاقه برای پرورش دهندگان است.

“انواع مدرن گندم و جو طیف وسیعی از انواع ژنتیکی و ساختارهای ژنومی متنوعی را در اختیار دارند که با صفات مهمی مانند افزایش عملکرد ، تحمل به خشکی و مقاومت در برابر بیماری در ارتباط هستند.

“این تنوع را نمی توان با یک توالی ژنومی واحد دریافت کرد. فقط با توالی یابی ژنوم های متعدد و متنوع می توان درک کامل دامنه تنوع ژنتیکی ، ژنوم پان را آغاز کرد.” این دو پروژه بین المللی تنوع بسیاری از گندم و جو را از سراسر جهان ترتیب داده است. م componentلفه آدلاید توسط شرکت تحقیق و توسعه غلات (GRDC) پشتیبانی می شود.

دانشیار گفت: “اطلاعات تولید شده توسط این پروژه های مشترک ، پویایی ساختار ژنوم و تغییرات ژنتیکی پنهان شده این محصولات مهم را نشان داد و نشان داد که چگونه پرورش دهندگان به پیشرفت های چشمگیری در بهره وری دست یافته اند. این کار به تولید انواع جدید مدرن در آینده کمک می کند.” چلمرها

گنجاندن دو رقم گندم استرالیایی ، AGT-Mace (PBR) و Longreach-Lancer (PBR) ، که منعکس کننده مناطق رشد جنوب و شمال است ، به این معنی است که می توان تغییرات ژنتیکی بالقوه را برای سازگاری با محیط های مختلف تولید ما شناسایی کرد.

دانشگاه آدلاید همچنین سه نوع جو با صفات مطلوب از جمله بازده بالا و پتانسیل حرارت ، یخ زدگی ، شوری و تحمل به خشکی و مقاومت در برابر بیماری های جدید را رتبه بندی کرده است.

دانشیار کن چالمرز گفت: “این گروههای ژنومی کشف ژنهای عملکردی را تحریک کرده و محققان و پرورش دهندگان را به ابزار مورد نیاز برای ایجاد نسل بعدی انواع گندم و جو مدر که به تأمین نیازهای غذایی آینده کمک می کنند ، مجهز می کنند.”

تاریخچه تاریخ:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه آدلاید. اصلی ، نوشته شده توسط رابین میلز. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: packge-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>