گندم اصلاح شده جدید می تواند به رفع کمبود جهانی مواد غذایی کمک کند – ScienceDaily


محققان دانشگاه یورک نوع جدید اصلاح شده گندم ایجاد کرده اند که تولید غلات را تا 12٪ افزایش می دهد.

گندم یکی از مهمترین محصولات غذایی در جهان است که 20٪ کالری انسان را تأمین می کند. با افزایش روزافزون تقاضا برای غذا در سراسر جهان ، افزایش عملکرد محصول بسیار مهم است.

پرورش دهندگان گندم سخت تلاش می کنند تا بازده را برای تأمین تقاضای جهانی افزایش دهند ، اما از زمان “انقلاب سبز” دهه 1960 ، رشد محصول به کمتر از 1٪ در سال کاهش یافته است.

بیشترین اصلاحات با رشد گونه هایی انجام می شود که غلات بیشتری تولید می کنند ، اما همچنین می توان با تولید گیاهان با غلات بزرگتر ، عملکرد را افزایش داد. اگرچه این امر محقق می شود ، با کاهش تعداد دانه ها همراه است.

محققان دانشگاه یورک قبلاً با اصلاح مستقیم رشد دانه در حال رشد جوان با افزایش مقدار پروتئین کنترل کننده میزان رشد گیاهان ، این مشکل را حل کرده اند.

این امر منجر به گیاهانی شد که دانه ای تولید می کنند که تا 12٪ از انواع معمولی بزرگتر است. در آزمایش های صحرایی که توسط همکاران آنها در شیلی انجام شد ، آنها دریافتند که هیچ کاهش در تعداد دانه ها وجود ندارد و منجر به افزایش عملکرد می شود.

پروفسور سیمون مک کوئین-میسون از مرکز محصولات کشاورزی جدید (CNAP) در گروه زیست شناسی دانشگاه یورک گفت: “کارشناسان پیش بینی می کنند که برای تأمین تقاضا از رشد جمعیت. تأثیر منفی تغییر آب و هوا بر عملکرد این امر را حتی بیشتر چالش برانگیز می کند. در حالی که محققان برای رفع این چالش سخت تلاش می کنند ، هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد. “

“تلاش برای افزایش عملکرد گندم با تجارت آشکار بین اندازه دانه و تعداد دانه ها خنثی شده است. ما تصمیم گرفتیم با تقویت سیستم رشد طبیعی که اندازه بافت گیاه را کنترل می کند ، این سیستم کنترل پیچیده را منحرف کنیم.

“ما این کار را با افزایش سطح پروتئینی به نام اکسپانسین ، که عامل اصلی تعیین کننده رشد گیاه است ، انجام دادیم. ما این اصلاح را هدف قرار داده ایم تا به توسعه دانه گندم محدود شود ، و ما از نتایج خوشحال هستیم.”

شرکای تحقیقاتی از دانشگاه استرالیا د شیلی آزمایش های صحرایی انجام دادند که اثر بخشی گیاهان در شرایط کشاورزی را نشان داد.

این تیم در حال حاضر به دنبال راه هایی برای در دسترس قرار دادن این تحقیقات در اختیار كشاورزان و صنعت گسترده تر است تا به آنها كمك كند تا تصمیمات تولید محصولات خود را در جریان قرار دهند.

تاریخچه تاریخ:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه یورک. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: packge-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>