[ad_1]

بر اساس مطالعه ای که در peer-review منتشر شده است ، نوشیدن مضر در میان بزرگسالان باعث می شود که مدت زمان طولانی تری در خانه در قفل باشد مجله آمریکایی سو. مصرف مواد مخدر و الکل.

این مطالعه ، بر اساس مطالعه ای در حدود 2000 مورد طی 18 سال در ایالات متحده ، برای اولین بار است که ارتباط بین نوشیدن خطرناک و استرس زندگی ناشی از بیماری همه گیر COVID-19 و “انسداد” مرتبط را در سطح ملی برجسته می کند.

یافته ها نشان می دهد که احتمال مصرف زیاد الکل در بین الکلی ها – کسانی که پنج یا بیشتر نوشیدنی برای مردان در دو ساعت و چهار یا بیشتر برای زنان مصرف کرده اند – برای هر هفته حبس در خانه 19٪ بیشتر افزایش می یابد.

شانس افزایش مصرف الکل به طور کلی برای نوشیدن بیش از حد بیش از دو برابر بیشتر از افرادی است که بیش از حد نمی نوشند (60٪ در مقابل 28٪) ، به ویژه افرادی که افسردگی دارند یا سابقه بیماری دارند.

این مطالعه که توسط متخصصان دانشگاه تگزاس در مرکز بهداشت دالاس انجام شده است ، همچنین برجسته است که:

  • در طی شیوع همه گیر ، مشروبات الکلی مست در هر مورد به طور متوسط ​​چهار نوشیدنی می نوشیدند ، در مقایسه با دو غیر نوشیدنی.
  • شرکت کنندگانی که در طی یک بیماری همه گیر در سطح مضر بنوشند ، حداکثر در یک مورد حداکثر هفت نوشیدنی مصرف می کنند. این مقایسه با حداکثر دو جلسه در هر جلسه در طی یک بیماری همه گیر برای کسانی است که نیستند.
  • زندگی در کنار بچه ها به طور کلی احتمال چرخش به بطری را برای افراد (26٪) کاهش می دهد.

محققان اکنون خواستار استراتژی های جدید برای مداخله و جلوگیری از افراد در انزوا و در معرض خطر نوشیدن خطرناک هستند. در غیر این صورت ، آنها می توانند عواقب طولانی مدت سلامتی داشته باشند.

سیتارا ویراکون ، نامزد دکترای دانشگاه تگزاس گفت: “افزایش زمان صرف شده در خانه استرس زندگی است که بر نوشیدن تأثیر می گذارد و همه گیری کوید -19 ممکن است این استرس را تشدید کند.”

“تحقیقات آینده باید احتمال بروز علائم افسردگی را مد نظر قرار دهد ، به عنوان تعدیل كننده (عاملی كه تأثیر را تغییر می دهد) در رابطه بین زمان گذراندن در یک پناهگاه و پرخوری.

“تحقیقات بیشتر (همچنین) برای دستیابی به بهترین روش درمانی برای افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد که ممکن است بیشتر در معرض پیامدهای سلامتی باشند ، مورد نیاز است.”

هدف از این مطالعه شناسایی رابطه بین عوامل استرس زا مربوط به COVID-19 و تغییر در مصرف الکل و پرخوری از زمان بروز همه گیر بود.

این داده ها از یک نظر سنجی آنلاین انجام شده است که توسط 982 بزرگسال از اواسط مارس تا اواسط آوریل تکمیل شده است ، که همزمان با اولین حکم اقامت در خانه در ایالات متحده در 19 مارس بود. میانگین سنی شرکت کنندگان 42 سال بود و بیشتر آنها سفیدپوست (89٪) و زن (69٪) بودند.

محققان بر اساس پاسخ های این مطالعه ، شرکت کنندگان را در دسته بندی هایی مانند پرخوری ، عدم نوشیدن و عدم نوشیدن دسته بندی کردند. فاکتورهای مورد تجزیه و تحلیل شامل مدت زمان سپری شده در قفل ، تعداد افراد بزرگسال یا کودک ، دوره های افسردگی فعلی یا قبلی و وضعیت کار مرتبط با قفل کردن ، مانند کاهش حقوق.

به طور متوسط ​​، هر پاسخ دهنده چهار هفته در حبس بود و 21 ساعت در روز را در خانه می گذراند ، با اکثریت (72٪) کار را ترک نمی کرد.

به طور کلی ، تقریباً یک سوم (32٪) از شرکت کنندگان ، سو abuse مصرف الکل را در هنگام شیوع بیماری همه گیر گزارش کردند ، زمانی که مشروبات الکلی مصرف خود را افزایش دادند. با این حال ، افراد غیر نوشیدنی تقریباً همان مقدار الکل قبل از قفل را مصرف می کنند.

محدودیت های مطالعه شامل داده های مطالعه خود گزارش شده و این واقعیت است که مسئله مشروبات الکلی نشان دهنده زمان مصرف الکل نیست.

علاوه بر این ، اکثریت (70٪) شرکت کنندگان نسبتاً پردرآمد هستند ، عاملی که در حال حاضر با استفاده خطرناک از الکل همراه است. نویسندگان می گویند که تحقیقات آینده در مورد جمعیت عمومی تر مورد نیاز است.

[ad_2]

منبع: packge-news.ir

ایندکسر